HTML

lebegés

lebegés, zuhanás, veled, tündér éjszárny minden további itt: http://www.zoldi.ejszarny.hu

Friss topikok

Linkblog

te már talán alszol...

2008.01.03. 00:39 lebegés-éjszárny

a mai esténk talán éppen olyan mint az elmúlt napok... nagyon szerelmesen, mégis nagyon határt taróan és furcsán, akármit is jelent ez a szó...
jó volna most istennek lenni, csak odaülni melléd az ágy szélére és vigyázni az álmod hajnalig...
ezt tenném, ha engednéd.
ez a blog csak azért van, hogy beszélhessek hozzád úgy, hogy ne legyek teher. hogy veled lehessek úgy, hogy ne kelljen elviselned.
kórházfolyosó... ugye emlékszel? :) én gyönyörű szerelmes tündérem... úgy szeretnélek feloldozni, hogy ne legyen lelkiismeretfurdalásod amikor éppen ráparancsolsz magadra...
olyan hihetetlen ez az egész, lebegünk, zuhanunk, lebegünk, aztán határozott vonallal véget vetsz ennek és már nekem van lelkiismeretfurdalásom, hogy megcsókolnálak.
szerelem. látod van ilyen. ne kérdezd ki vagy. ne kérdezd mit akarsz. csak érezd, van isten, és olyan pillanatokat adott nekünk, amit más talán az álmaiban sem ismer. édesem... hát mi lehet ennél több?
zuhanok és lebegek egyszerre. megőrjítesz, lebegtetsz és elaltatnál, ha hagynád magad. nem akarok gondolkodni, csak akarom, hogy szeress. összetörve kínlódom, morzsolom  a pillanatokat, hogy megint szenvedhessek attól, hogy nem mersz szeretni.
összeszorítod a szád, megtagadod aki igazán vagy, és kérsz: engedj el
elengedlek és közben meghalok, hát így szeretlek.
megőrülök, hiszen érzem, hogy velem vagy boldog. idebújsz, átölellek. lebegünk. ez a szerelem. és elengedlek, mert nem tudlak nem szeretni. lehetnék erősebb, megvédhetnélek attól, hogy eldobd amire vágytál. nem teszem. leteszed a telefont. elalszol. azt hiszed így egyszerűbb. holnap mész, hogy szabad legyél. de nézz magadba kicsit... voltál már szabadabb, boldogabb, mint mikor egymást szorítottuk?
hát ez az őrület. ez a lebegés. ez a szerelem.
zuhanok. lebegek. zuhanok. mondd, mit teszel velem? mit teszünk mi egymással?
mi két csók között szakítunk. mi lebegünk a zuhanásban.
mi csak szerelmesek lettünk, úgy, ahogyan ennek a szónak léteznie kellene.
mi elvesztünk egymásban.
ott ülök az ágy szélén, láthatatlanul, te azt hiszed egyedül vagy, nincs félelem, csak álmodsz, én meg csak simogatlak a semmiből és őrzöm az álmod....
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lebeges.blog.hu/api/trackback/id/tr8282735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása